Despre TKF

   BV Twentsche Kabelfabriek (TKF) a fost fondata in 1930 si s-a dezvoltat dintr-un un producator de cablu olandez local intr-unul din liderii mondiali in tehnologii de cablu, cu clienti in intreaga lume.

   TKF s-a consacrat dezvoltarii solutiilor sigure si eficiente, solutii care sa satisfaca cerintele clientilor - in dorinta de a incheia relatii de lunga durata - creand totodada relatii intre partenerii profesionisti, in numar tot mai mare.

   TKF a inceput productia cablurilor de fibra optica in 1986 si a obtinut rapid o pozitie dominanta pe piata internationala de broadband, furnizand cabluri de fibra optica single mode si multi mode catre diferiti operatori, instalatori si clienti finali europeni.

   TKF este un membru cu drepturi depline al grupului TKH, un grup de firme cu activitati la nivel international, axat spre dezvoltarea si furnizarea de solutii inovatoare in telecomunicatii, constructii si industrie. Elementele ce stau la baza acestor solutii inovatoare cuprind tehnologia, competenta practica, produsele dar si serviciile valoroase de consultanta, dezvoltare, asamblare si suport logistic. Strategia TKH consta in oferirea de solutii si are ca scop important asigurarea rentabilitatii investitiei clientilor.

   Portofoliul TKF
   TKF ofera un portofoliu larg de tehnologie variind de la aplicatii de fibra optica atat pe distante scurte cat si pe distante lungi.

   TKF este o companie certificata ISO-9001 ca "organizatie globala" si ISO-4001 pentru respectarea normelor de mediu inconjurator, fiind controlata cu regularitate si aprobata de Consiliul Olandez pentru Echipamente Electrice (KEMA), permitand companiei TKF sa poarte marca KCQ pe produsele sale (KEMA Certified Quality).